Kapcsolat: 30/9588-644


AZONNALI INFORMÁCIÓK
Munkanapokon: 8-17 óráig

Tel.: +36 70 977 6090
E-mail : info@yellowtravelkft.hu
pozsarf@gmail.com


Grand Tours


Buszkirándulás

Üdvözöljük honlapunkon!

 

Sok szeretettel köszöntjük frissen megújult honlapunkon! Cégünk profilja továbbra is a belföldi és nemzetközi személyszállítás és iskolai kirándulások lebonyolítása. A Szolgáltatás menüpont alatt olvashat bővebben tevékenységeinkről. Utasaink 3 busztipusból válaszhatnak, mely számukra a legmegfelelőbb.

Tekintse meg buszainkat, amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információt a 06-70-977-60-90-es telefonszámon munkanapokon: 8-17 óráig, vagy e-mailben az info@yellowtravelkft.hu cimen kérhet.

 

Cégünkről Cégünk 2000. óta üzemel személyszállítási vállalkozásként. Profilunk az autóbuszos személyszállítás bel és külföldre, iskolai-óvodai kirándulások, sport és kultúrális egyesületek szállítása, szerződéses járatok üzemeltetése, munkásszállítás, reptéri transzfer, baráti és céges rendezvényekre való szállítás, esküvői utaztatás 8-55 főig.
Buszaink Buszparkunk mindenki számára biztosít megoldást a baráti társaságok, cégek és iskolák/óvodák számára is. 8 főtől egészen 55 fő ig tudunk buszokat biztosítani.
Yellow Service Kft Buszaink biztonságáról és tökéletes állapotáról szerviz partnerünk a Yellow Service Kft. gondoskodik. Buszaink megfelelnek a szigorú nemzetközi előírásoknak.
Kapcsolat Érdeklődik szolgáltatásaink iránt vagy kérdése van ? Keressen minket elérhetőségeinken, vagy küldjön üzenetet közvetlenül weboldalunkról !
Árajánlatkérés Kérjen ajánlatot minden kötelezettség nélkül, kolléganőnk készséggel áll rendelkezésére.
Utazási feltételek A világ határtalan, de az utazást néha korlátozzák európai törvények. Tekintse meg milyen feltételekkel tudjuk vállalni útjainkat.